sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kaisa meni diskoon taas

TADAAA! Rakkaat lukijat olen palannut keskuuteenne monta tarinaa rikkaampana. Vappu oli ja meni, mutta nyt aion kertoa teille tarinan Jyrockista.

Olipa kerran huhtikuinen viikonloppu, kun Nepa ja Susa suuntasivat hymyilevän Toyotan nokan kohti Jyväskylän valoja. Tastä aukeaisi festarikausi 2013 o/ Lähtöajankohta oli sen verran myöhäinen, että k-marketin pairkkipaikalla viinipullo aukesi vasta 23.30. Siinä auton valossa pienet korjailut ja bongaamaan muut farkkutakkiklubin jäsenet Ilokivestä.

Ilokiven pihaan saavuttuaan Nepa ja Susa kuulivatkin Maijjjan kutsuhuudon pyöräparkin uumenista. He seurasivat kofftölkistä heijastuvaa valoa ja löysivät pimeydestä Maijjjan lisäksi myös Pyrden ja herra K:n. Kun viinipullo oli saatu tyhjennettyä, suunnattiin sisälle katsomaan bändejä joista kukaan ei tiennyt mitään. Hyviä oli. Varsinkin Kemmurun keikalla meno yltyi villiksi.

"Mistä sä tuut landespede?
Mie tuun maalta beibe, ota vaatteet veke."

Farkkutakkiklubin jälleenkokoontuminen
Ilta meni riehumisen ja iloisten jälleennäkemisten parissa. Varsinkin Herra Huolettomaan oli hienoa törmätä ja huomata sen olevan vielä hengissä. Farrkutakit hylättiin melko nopeasti, koska sisällä oli kovin hikinen fiilis.

Seuraavana aamupäivänä ryhmärämä suuntasi hakemaan Maijjan ja kokkailemaan quesadilloja. (Tästä ruokalajista lähti käyntiin koko viikonlopun kestänyt älytön insideläppä armadilloista..) Kun muut ottivat välikuolemaa ympäri asuntoa Maijjja paisteli herkulliset mustikkapannukakut NAM. Niiden voimalla päivä lähti kunnolla käyntiin illalla kuuden aikaan..

Maijjan lähtiessä takaisin kortepohjan uumeniin muut kolme käväisivät vielä katsastamassa erään pariskunnan uuden asunnon. Sieltä sitten sattumien kautta Lutakkoon tsekkaamaan Graveyardia. No. Sehän jäi oikeastaan sitten näkemättä. Lämppäri kyllä ehti viihdyttää kahden biisin verran. Sitten oli kuitenkin lähdettävä katsomaan bändejä joista oli maksettukin.

  

Hienost tyhjeni taas viinipullo matkalla ja perillä oli jo kovin hilpeä meininki. Bändeistä ei taas ollut tyypeillä mitään tietoa, mutta lopuksi odotettu Plutonium 74 räjäytti kyllä koko seurueen pankin! Jatkot venyivät reilusti aamu kuuteen Pyrden kokkaillessa tytöille pastaa.

Pussikalja/ Vedetään kaljaa huiviin

Ihme kestopunat, jotka eivät meinanneet millään lähteä irti habasta!

Veikkaisin, että Kemmuru

Sunnuntai alkoi Lutakon brunssilla, jossa Nepa totesi että ei ole sipulikeiton ystävä. Sveitsiläiset toastit ja omenapiirakka kelpasivat kuitenkin mainiosti lievittämään väsyneiden festaroijien nälkään. 
Kospa päivä oli aurinkoineen täydellinen. Festaroijat suuntasivat kaupan, Maijjan ja Mäkkärin kautta TELETAPPIPUISTOON! Roolit jaettiin vaatteiden värien mukaan. Pyrde sai kunnian olla Tiivitaavi, Susa Hipsu, Maijjja Laalaa ja Nepan osaksi jäi olla Pai. Ja olihan sitä videokin Herra Huolettoman avustuksella kuvattava. Nepa suoritti vaativan kaatumis stuntin oscarin arvoisesti.

 
Pyrde meni laatikkoon
Punkarin tilan rakennustyöt
TELETAPPIPUISTO!     
Apua, kun mulla olis hirveesti tarinoita, mutta en kerkeä mitään kirjoitella, kun on kiire elää niitä tarinoita! Ensviikosta tulee taas ihan huippu~

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti te kaks pöllöä tuutte Provinssiin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin nämä kaksi pöllöä suuntaa Toyotan nokan myös sinne! Ainakin minä. Ja tällä kertaa yritän olla vapaalla koko viikonlopun o/

      Poista