sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Black summer moon wontchya' come and shine over me?

KESÄKESÄKESÄKESÄKESÄKESÄKESÄKESÄ!
Aattelin nyt vaan suosiolla skipata kaikki postausksen joita en saa aikaiseksi ja siirtyä kesän hehkuttamiseen o/

Mun kesä alkoi, kun viime viikonloppuna saatiin Seinäjoella juosta puolimaratonia läkähdyttävässä 27 asteen kuumuudessa. Selvittiin. Kauniit junttirajat sain itselleni ennen 5 km ylittämistä. Myös sunnuntaina sain nauttia auringosta rannalla kera ihanien lounasherkkujen~ 
No täällä Helsingissä on kyllä ollut ihan paska sää. Sateista ja synkkää. Varsinkin kun asutaan parvekeremontin takia muovien sisällä. Mutta eilen aurinko palasi keskuuteemme ja suunnattiin Koffariin juhlimaan Molliksen synttäreitä :)

Aloitan siis kuvalla jossa aurinko on jo mennyt takaisin pilveen...

Pystytettiin kynttilät cake popseihin. Hienosti suli toi valkosuklaa lämmössä.

Oltiin ehkä ainoat joilla ei ollut kädessä koffin tölkkiä tai viinilasia. Nyt on sellanen hc treenauskausi menossa, että no alcohol for us!

Uudet Ray Banit! Kirpparilta 6,5€. Ja on muuten aidot! :D

Oon ihan rakastunut tähän mun uuteen reppuun ja raahaan sitä ihan joka paikaan. Sinne mahtuu koko elämä ja varmasti on myös festareilla ihan lyömätön!

Henkan terassin kautta kotiin koppaan maata jo yhden aikaan yöllä.. Aika harvinaista näille tytöille. 

Oranssi seinä ja porukoiden parveke are back! Viime Seinis reissulla käväistiin kierrätyskeskuksessa ja bongasin  tuon paidan, buutsit ja aiemmin kuvissa näkyneen metsästystakin. Hurjat 3€ kaikki yhteensä. 

Vihaan mun tukan väriä nyt. Varmaan jokasen blondin unelma kylmä, mutta niiin TYLSÄ! Ensviikolla vaihtuu vihreään ja kunnolla.

Uuuh peilikuvia taas!
En jaksa enää yhtään odottaa kunnon kesää! Toivon että ensiviikko tuo taas lämpöä mukanaan. Ja Provinssissa viimeistään on parasta olla helvetin hyvä sää nyt, kun mulla kerrankin on ihan kolmen päivän lippu ilman töitä!

1 kommentti:

  1. AAA SOA-paita/mekko! Haluaisin kans, mutta en voi vielä kyllä hankkia kun en kato sarjaakaan tarpeeksi uskollisesti :D PS looking good!

    VastaaPoista